Home  Primo Grill  Modellen  Accessoires  Nieuws  Foto's  Contact

 

 

Verbluffende smaak

Samen met onze eerste kwaliteit ceramiek en onze natuurlijke Primo houtskool ontstaat verbluffend sappig vlees met een tikkeltje houtskool aroma. De ceramische schelp doet het op een Primo gebakken vlees zijn sappigheid bewaren in tegenstelling tot metalen BBQs dewelke het vocht uit het vlees trekken. Onze houtskool is gemaakt van Amerikaans hardhout en injecteert een beetje die zachte rook smaak in uw gerechten.

 

Uitzonderlijke temperatuurcontrole

Maak zalm klaar op 65°C of bereid smakelijke ribbetjes op een temperatuur van 450°C. U kunt ook op lage temperatuur en langzaam gaan bakken bij voorbeeld om een speenvarken of een lamsbout te bereiden.

 

Makkelijk aan te maken& snelle opwarming

U kunt al beginnen koken na 15 minuten; net zo snel als met een gas BBQ. Een bijkomend voordeel van onze natuurlijke houtskool is dat deze opnieuw kan aangemaakt worden om meermaals te gebruiken.

 

Makkelijk onderhoud en zelf reinigend

Primo ceramische grills doen het praktisch allemaal zelf. Periodiek nazicht zorgt ervoor dat uw Primo er voor jaren perfect uit zal zien en u er “forever” zult van kunnen genieten Onze grills werken als een zelfreinigende oven.

 

Weerbestendig

De Primo grills zijn ontworpen voor een leven in de buitenlucht in gelijk welk klimaat. Onze ceramiek, de geëmailleerde afwerking en het gebruikte metaal weerstaan aan de meest extreme weersomstandigheden. Onze grill worden de wereld rond gebruikt bij grote warmte, hoge vochtigheid, regen, wind, sneeuw, en zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt.

Geniet van de zekerheid en de ongeëvenaarde prestaties van uw Primo gelijk waar ter wereld.

 

Eerste keuze ceramiek

De Primo ceramische grills zijn gemaakt van een speciale mengeling ceramisch materiaal, eigen aan Primo,

om een maximum aan warmte te bekomen en toch het vleesnat in het voedsel te behouden. Dit, in combinatie

met de strenge kwaliteitscontrole tijdens het productieproces en de ongeëvenaard makkelijk en perfect af te

stellen baktemperatuur, maakt onze ceramische grills behoorlijk efficiënter dan gelijk welke andere ceramische

grill. U gebruikt minder brandstof, de gewenste temperaturen zijn vlugger bereikt en de baktijden worden flink

ingekort. Dit alles is Primo.

 

Niet te evenaren kookvariaties

Onze ceramische grills kunnen gebruikt worden als grill, oven, BBQ en rooktoestel. Het uniek ovalen design zorgt voor een superieure convectie en resulteert in opmerkelijk precieze en efficiënte bakprestaties. Vergeten we daarenboven de makkelijke bereikbaarheid van het gegaarde voedsel niet.

Grill steaks waarbij het water je in de mond komt, bak houtgestookte pizza, rooster een hele kalkoen of rook

een braadstuk mals en sappig tot in de perfectie. Met Primo zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Er zijn meer dan 69 verschillende manieren om van uw Primo te te genieten gebruikmakend van de verschillende accessoires: bakroosters keerplaten, rekken om het bakoppervlak te vergroten en nog andere interessante toebehoren.

Koude lucht wordt in het toestel gezogen door de luchtopening onder het rooster.

Deze wordt opgewarmd door de houtskool en circuleert rond het eten alvorens langs de rookuitlaat bovenaan te ontsnappen.

De ceramische schalen helpen om het vlees en de groenten sappig en mals te houden.

 

Primo biedt u een meervoudige keuze aan bakmethodes

Grill steaks waarvan het water u in de mond komt, bak echte hout gestookte pizza’s, rooster een kalkoen, of rook een mals gebraad tot in de perfectie. Praktisch alles en volgens ieder recept kan gebakken worden op een Primo: een oneindig aantal mogelijkheden.

Met een Primo Grill kunt u bakken, grillen, roken, schroeien, smoren, sauteren, bbq-en, karamelliseren, flamberen, stoven, fricasseren, frituren, bevochtigen, blancheren, koken, pocheren, in de schelp bakken, sudderen, garen, roerbakken en zoveel meer.